Hallo allemaal,
Als ik zoek op gaartemperatuur voor steak krijg ik afbeeldingen van verschillende cuissons met de juiste temperatuur erbij.
Voor spareribs zie ik alleen temperaturen wanneer ze van het bot afvallen. Weten jullie hier een goeie richtlijn voor?
Wat is een goeie temperatuur dat ze nog wel aan het bot blijven zitten, maar je wel een schoon bot hebt als je het vlees er vanaf trekt?
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Als ik zoek op gaartemperatuur voor steak krijg ik afbeeldingen van verschillende cuissons met de juiste temperatuur erbij.
Voor spareribs zie ik alleen temperaturen wanneer ze van het bot afvallen. Weten jullie hier een goeie richtlijn voor?
Wat is een goeie temperatuur dat ze nog wel aan het bot blijven zitten, maar je wel een schoon bot hebt als je het vlees er vanaf trekt?
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk