- Berichten
- 11.966
Na een hobbelige vlucht netjes op tijd aangekomen in Atlanta. Daar hebben we de huurauto opgepikt en zijn richting Bessemer, Alabama gereden om daar Bob Sykes te bezoeken, onze eerste echte BBQ Joint op deze reis.
Bob Sykes BarB-Q is een oud barbecuerestaurant dat al sinds 1957 bestaat. Op deze locatie zitten ze al sinds 1968.
De zaak heeft een mooi oud neon bord, altijd leuk en een open pit waar je vanuit de zaak het vlees kunt bewonderen. Er is geen bediening, je bestelt gewoon aan de balie en als je nummer klaar is dan kun je het daar weer ophalen. Iets dat vrij normaal is bij BBQ resataurants.
Wij namen een pork en ribs combo met als sides black eyed peas (special van de dag), baked beans en we kregen er 2 stuks Texas toast bij.
De pork was zo een beetje aan de droge kant, maar met saus was het wel ok. Niet de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten maar zeker niet de slechtste. De ribs waren erg lekker, hadden een subtiele rooksmaak en een soort bark aan de buitenkant, heel ongewoon qua textuur. De bijgerechten waren ok, maar niets bijzonders.
Bob Sykes BarB-Q is een oud barbecuerestaurant dat al sinds 1957 bestaat. Op deze locatie zitten ze al sinds 1968.
De zaak heeft een mooi oud neon bord, altijd leuk en een open pit waar je vanuit de zaak het vlees kunt bewonderen. Er is geen bediening, je bestelt gewoon aan de balie en als je nummer klaar is dan kun je het daar weer ophalen. Iets dat vrij normaal is bij BBQ resataurants.
Wij namen een pork en ribs combo met als sides black eyed peas (special van de dag), baked beans en we kregen er 2 stuks Texas toast bij.
De pork was zo een beetje aan de droge kant, maar met saus was het wel ok. Niet de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten maar zeker niet de slechtste. De ribs waren erg lekker, hadden een subtiele rooksmaak en een soort bark aan de buitenkant, heel ongewoon qua textuur. De bijgerechten waren ok, maar niets bijzonders.