Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Hendrik Willem zei:Lees hier over koken in de buis ik weet niet of je pvc buis of een metalen buis bedoeld maar maakt niet uit maar je moet je wel afvragen of dit geen gezondheids risico met zich meebrengt ik denk door pvc te verwarmen inkokend water er toch bepaalde stoffen vrijkomen die je niet in je lichaam wel hebben.Ik had pas een recept gezien van iemand en die kookte na dat ze uit dat buisje kwamen 6 a 7 minuten in water van 80 graden en als ze afgekoeld waren deed hij ze in de vriezer. Daarna als hij ze bakte zat er een lekker korstje op.Succes verder met je fricandellen.
Gabor zei:JohanD zei:Ik zie op de foto's dat je ze er uit haalt voordat je ze gekookt hebt. Ik kookte ze in de buis, daarna in de vriezer of koelkast om op te stijven.
Blijven ze in de buis steviger? Wij hebben ze nog "afgerold" nadat ze uit de buis kwamen, maar tijdens het koken neigen ze te breken dus misschien is in de buis koken een beter plan.
Hendrik Willem zei:Wat was de maat van je fricandellen Gabor 32 mm ik kon het niet vinden maar ja soms lees ik wel eens te vlug.
. Bedankt voor je antwoord Gabor en ik zag ook dat jij een Butcher Boy Kamado hebt bevalt deze je want ik vind hem wel prijsgunstig vergeleken bij sommige anderen als de big green egg en de primo.Gabor zei:Hendrik Willem zei:Wat was de maat van je fricandellen Gabor 32 mm ik kon het niet vinden maar ja soms lees ik wel eens te vlug.
30mm buis, ik had een meter in 5 stukken van 20cm laten zagen. Geloof dat ik ergens had gelezen dat de gemiddelde frikandal 16-17cm is en een diameter heeft van 30mm.
Gabor nog een vraag waar heb jij deze BBQ gekocht.Gabor zei:Hij bevalt me uitstekend Henk, geen spijt van de aanschaf gehad. Hij is idd een stuk gunstiger geprijsd dan de BGE en de Primo. Primo heb ik nog nooit live gezien, de BGE wel en je ziet wel wat verschil in m.n. de afwerking, daarin is BGE iets netter, maar schokkend is het zeker niet. Ik durf geen oordeel te vellen over de kwaliteit van het keramiek en of die van een BGE beter is, ik heb geen verstand van klei. Chinezen kunnen nou eenmaal prima kopi?ren.
Ik heb hem nu een half jaar en lange en korte sessies gedaan, gaat allemaal zonder problemen. Een temperatuur van 350C haalt ie ook prima dus pizza hoort ook tot de mogelijkheden.
Als je meer wilt weten of wat foto's wilt zien dan hoor ik het wel.