Beef en Steak

Frikandellen burnt ends

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
231
Omdat ze hier thuis best blij worden van een lekkere frikandel speciaal dacht ik, na het maken van pulled pork burnt ends, dat ze hier wel eens enthousiast over zouden kunnen worden. Dus aan de slag met het recept, de rub en de saus van Noskos ;-)
Daarnaast voor de vitamientjes nog een gegrilde Romaine salade (uit bbq boek van Susan Aretz) en een lekker kruidenboterstokbroodje.
Al met al een lekker bordje!

Een overweging voor de volgende keer; de frikandellen gaan eerst een tijdje laag om op te warmen en op hoog om af te bakken maar ze blijven best zacht. Zouden ze wat meer bite krijgen als ik de q het eerste deel wat heter stook? Iemand een leuke tip?

IMG_0062.jpeg


IMG_0063.jpeg


IMG_0064.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekkere hé. ZElf maak ik ze wel eens als hapje. Als vlees mij hoofdgerecht nog niet gedaan.

Het is simpel en oh zo lekker. Ik krijg in vriendenkringen vaak de vraag wanneer ik ze nog eens maak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan