- Berichten
- 231
Omdat ze hier thuis best blij worden van een lekkere frikandel speciaal dacht ik, na het maken van pulled pork burnt ends, dat ze hier wel eens enthousiast over zouden kunnen worden. Dus aan de slag met het recept, de rub en de saus van Noskos ;-)
Daarnaast voor de vitamientjes nog een gegrilde Romaine salade (uit bbq boek van Susan Aretz) en een lekker kruidenboterstokbroodje.
Al met al een lekker bordje!
Een overweging voor de volgende keer; de frikandellen gaan eerst een tijdje laag om op te warmen en op hoog om af te bakken maar ze blijven best zacht. Zouden ze wat meer bite krijgen als ik de q het eerste deel wat heter stook? Iemand een leuke tip?
Daarnaast voor de vitamientjes nog een gegrilde Romaine salade (uit bbq boek van Susan Aretz) en een lekker kruidenboterstokbroodje.
Al met al een lekker bordje!
Een overweging voor de volgende keer; de frikandellen gaan eerst een tijdje laag om op te warmen en op hoog om af te bakken maar ze blijven best zacht. Zouden ze wat meer bite krijgen als ik de q het eerste deel wat heter stook? Iemand een leuke tip?
Laatst bewerkt: