- Berichten
- 295
Vandaag knutselen met vlees. Hoe gaan we dit noemen.
ingrediënten
eigengemaakte rub
mosterd
rundergehakt
ontbijtspek
bbqsaus
bereiding
frikandel heb ik ingesmeerd met mosterd als plaklaagje voor de rub.Heb het gehakt niet gekruid gehakt zo plat mogelijk maken zo breed als de frikandel. Gehakt oprollen samen met de frikandel en omwikkelen met spek. Hem hem 1 uurtje indirect op de bbq gehad bij een temp van 150 graden. Na een uurtje aflakken met een bbq sausje.
ingrediënten
eigengemaakte rub
mosterd
rundergehakt
ontbijtspek
bbqsaus
bereiding
frikandel heb ik ingesmeerd met mosterd als plaklaagje voor de rub.Heb het gehakt niet gekruid gehakt zo plat mogelijk maken zo breed als de frikandel. Gehakt oprollen samen met de frikandel en omwikkelen met spek. Hem hem 1 uurtje indirect op de bbq gehad bij een temp van 150 graden. Na een uurtje aflakken met een bbq sausje.
Laatst bewerkt: