Beef en Steak

frikandel rol.

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
295
Vandaag knutselen met vlees. Hoe gaan we dit noemen.

ingrediënten
eigengemaakte rub
mosterd
rundergehakt
ontbijtspek
bbqsaus

bereiding

frikandel heb ik ingesmeerd met mosterd als plaklaagje voor de rub.Heb het gehakt niet gekruid gehakt zo plat mogelijk maken zo breed als de frikandel. Gehakt oprollen samen met de frikandel en omwikkelen met spek. Hem hem 1 uurtje indirect op de bbq gehad bij een temp van 150 graden. Na een uurtje aflakken met een bbq sausje.

20210220_171600.jpg


20210220_170002.jpg


20210220_155515.jpg


20210220_152249.jpg


20210220_152224.jpg


20210220_151911.jpg


20210220_151605.jpg


20210220_151546.jpg


20210220_151158.jpg


20210220_150910.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ik ben wel benieuwd naar de plaatjes....:unsure:

Edit: plaatjes doen het al (y) :love:
 
Hele leuke variant. Die gaan we zeker eens maken
Dank voor het delen

Wel een balans dagje nodig erna denk ik ;)
 
Frikandelletje Kiekeboe!
 
Terug
Bovenaan Onderaan