- Berichten
- 113
1e kerstdag op gourmet bij de familie, dus dacht laat ik wat snacks voorbereiden voor on the side. Heerlijk regenweer vandaag
Het was alweer even geleden dat ik tijd had voor de Kamado dus het werd weer eens tijd. Poos terug voor de collega’s dit gemaakt en die waren er gek op dus laten we hopen dat het zondag ook in de smaak valt
20 frikandellen, mosterd, rookhout (heb appel gebruikt), bbq kruiden, sweet baby rays original, ongezouten roomboter en lichte basterdsuiker. Ruikt en smaakt weer top

		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			
Het was alweer even geleden dat ik tijd had voor de Kamado dus het werd weer eens tijd. Poos terug voor de collega’s dit gemaakt en die waren er gek op dus laten we hopen dat het zondag ook in de smaak valt

20 frikandellen, mosterd, rookhout (heb appel gebruikt), bbq kruiden, sweet baby rays original, ongezouten roomboter en lichte basterdsuiker. Ruikt en smaakt weer top


			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		
