BasBQ
Beef en Steak

Fricandeau, Low and Slow

 
 

magicjantje

Sprokkelaar
Berichten
48
Vandaag de uit Duitsland meegebrachte "schinkenbraten" klaar gemaakt. Hier zijn de foto's. ( om het te bewijzen)

Dit is 'm.
20161006_201221.jpg


De rub.
20161006_201243.jpg


Een nachtje laten in trekken.
20161006_201832.jpg


Dan kan het aansteken beginnen. (heb geen kleinere starter, moet ik nog iets op verzinnen.)
20161007_135803.jpg


De opstelling: de stenen liggen er omdat ik de zijkantjes, door een verhuizing, zo snel niet kon vinden.
Als rookhout heb ik snoeihout van mijn appelboom van vorig jaar gebruikt.
20161007_135821.jpg


Uitzicht vanuit de serre. (Let niet op de zooi in de tuin, dat doen wij zelf ook niet)
20161007_145010.jpg


Het resultaat na ruim 2,5 uur.
20161007_170606.jpg


Zo, op het bordje. Wat frietjes, wat sla, jammie!
20161007_171852.jpg


En dit restje gaat morgen op de boterham. (als ie dat haalt)
20161007_175348.jpg


Het was heerlijk.
Misschien de volgende keer de kerntemperatuur verlagen naar 60? C. (maar droog was deze niet)

 
Niets mis mee :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan