BasBQ
Beef en Steak

Fricandeau en kiprollade

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Stukje fricandeau en twee kleine kiprollades gehaald bij de supermarkt om vandaag lekker op een broodje op te eten.
Het stukje fricandeau heb ik gekruid met "Nosmo's gepatenteerde porkrub" ;), omdat het een beetje slordig gesneden stukje vlees was heb het maar een beetje bij elkaar gebonden met wat slagers touw. De kiprollades waren kant en klaar.

vleeswaar1.jpg


vleeswaar2.jpg


Eerst een beetje kleur...
vleeswaar3.jpg


....daarna indirect garen.
vleeswaar4.jpg


vleeswaar5.jpg


Plakjes varken...
vleeswaar6.jpg


....en plakjes kip.
vleeswaar7.jpg


Inmiddels is het alweer bijna op.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.424
Het water loopt me in de mond :)

Altijd fijn om je eigen rub te hebben Nosmo!
 
R

RoyzRoyz

Gast
Erg lekker ziet het er allemaal uit.
Die fricandeau heb je netjes geknoopt zeg.

En ja, die rub, vertel eens ;)
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ziet er heerlijk uit, rollade is ook altijd lekker
 

Bert

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.598
Heerlijk je eigen vlees voor op een broodje op de Q bereiden. Ben er een fan van. Mooi gedaan.
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Doe maar een paar plakjes hoor! Lust ik vast wel!
 

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
RoyzRoyz zei:
En ja, die rub, vertel eens ;)

Als ik weer een nieuwe voorraad ga maken zal ik foto's nemen en het recept plaatsen.
 
M

maurice70xx

Gast
Ziet er zeker mooi uit Nosmo, ook lekker dun gesneden, alles klopt aan dit plaatje:)
 
Bovenaan Onderaan