- Berichten
- 906
@Barbeknoei bedankt voor het toffe onderwerp! Francesinha stond hier al lang op de ToDo lijst, maar het was er nog steeds niet van gekomen. Maar nu hadden we geen excuses meer. Niet van alles foto’s kunnen maken, want het was best hard werken.
Alle ingrediënten klaar gezet:
Saus maken:
Bavette, merguez worstjes en spek bakken:
En bouwen:
Eitje er op:
En kaas:
De saus nog even verwarmen en de kaas laten smelten:
En dan afmaken:
Aanvallen!
Ik had er hoge verwachtingen van, maar die heeft de francesinha helaas niet helemaal waar gemaakt. Ik vond de alcohol in de saus te overheersend, net zoals ik dat bij kaasfondue ook vaak vind. En doordat het zo veel bij elkaar is, vallen de individuele smaken wat weg.
Maar toch wel blij dat ik het gemaakt heb
Alle ingrediënten klaar gezet:
Saus maken:
Bavette, merguez worstjes en spek bakken:
En bouwen:
Eitje er op:
En kaas:
De saus nog even verwarmen en de kaas laten smelten:
En dan afmaken:
Aanvallen!
Ik had er hoge verwachtingen van, maar die heeft de francesinha helaas niet helemaal waar gemaakt. Ik vond de alcohol in de saus te overheersend, net zoals ik dat bij kaasfondue ook vaak vind. En doordat het zo veel bij elkaar is, vallen de individuele smaken wat weg.
Maar toch wel blij dat ik het gemaakt heb
