Op "het andere" forum staat de hele "work in progress" raportage maar ook hier wil ik het niet laten ontbreken, het grote foto verslag van mijn laatste bbq actie:
Voor het werk ben ik gevraagd om de BBQ / het vlees te verzorgen. Het was eerst voor 15 a 16 mensen maar ik ben te fanatiek geweest over wat er op tafel kwam. Dit aantal liep op naar de 30. Wijze les getrokken: of niet meer fanatiek zijn OF om hulp vragen.
In totaal kwamen we uit op ongeveer 500 gram per persoon (inclusief bot - we hadden 18 kilo vlees), het grootste compliment wat mogelijk is: er zijn 2 hamburgers blijven liggen, 5 moinks niet afgelakt (was op). Collega's lieten brood en salades staan om maar meer vlees op te kunnen.
bestaat hier ook een sticker voor
Het menu:
De sauzen:
Nou daar komt de foto bom (let niet op die gast met licht blauwe trui, das een uberdodo die moe was):
Voor het werk ben ik gevraagd om de BBQ / het vlees te verzorgen. Het was eerst voor 15 a 16 mensen maar ik ben te fanatiek geweest over wat er op tafel kwam. Dit aantal liep op naar de 30. Wijze les getrokken: of niet meer fanatiek zijn OF om hulp vragen.
In totaal kwamen we uit op ongeveer 500 gram per persoon (inclusief bot - we hadden 18 kilo vlees), het grootste compliment wat mogelijk is: er zijn 2 hamburgers blijven liggen, 5 moinks niet afgelakt (was op). Collega's lieten brood en salades staan om maar meer vlees op te kunnen.
bestaat hier ook een sticker voor

Het menu:
- Spiff's Burgers (in totaal 34 burgers geperst)
- MOINK Balls (in totaal 133 balletjes gedraaid)
- DanBras Sat? (kippedij variant)
- Jacked MustardMaple Ham
- Surf 'n' Turf tapassticks
- A-rated ribtips (hier kan ik niets van laten zien: die waren van collega)
De sauzen:
- Whiskey BBQ Saus
- Citroen Mayonaise
- Cocktail saus
- Knoflook saus
- MapleMustard saus
Nou daar komt de foto bom (let niet op die gast met licht blauwe trui, das een uberdodo die moe was):































