BasBQ
Beef en Steak

Flank steak, zoete aardappel spiesjes en gegrilde wortel

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vandaag kwamen wat vrienden op bezoek, dus had ik een goed excuus om de barbecue weer aan te steken.

Rond het middaguur begonnen met het voor koken van de zoete aardappel en wortel.
Rond 4 uur de barbecue aangestoken, om deze naar een temperatuur van 200 graden te brengen (half direct en indirect).
Rond half 5 de wortels gegrild en deze daarna verplaatst naar het indirecte gedeelte. Vervolgens hetzelfde met de zoete aardappel spiesjes. Daarna de flank steak beide kanten 2x 2 minuten gegrild.
Resultaat was weer goed
dc5e1d7025c5bcd946d9a61f9b9f636e.jpg
fdeeadf0ab0b93c2742c3836e8d3c18b.jpg
7ff70ea00205c2b092b8de038907eb59.jpg
5b6c139302a3604a441da1d8fe47f44a.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Dat ziet er erg lekker uit!

Het lijkt net of er een klein kind op je steak heeft zitten kleuren na het snijden. 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan