- Berichten
- 255
Weer een lekker Deens plekje aan het water gevonden om de WGA uit de “garage” te pakken.
In de super hier een mooi stukje gemarineerde flank steak gevonden, dus qua voorbereidingen lekker makkelijk. De courgette en aubergine in plakken gesneden, ingesmeerd met olie en wat kruiden erg op. Een bedje gloeiende kolen in de WGA en we kunnen!
Eerst de groenten gegrild, even de deksel erop zodat ze een mooi kleurtje hebben.
Daarna de flank steak erop. Hij was aan één kant wat dunner dus het was zaak om goed te timen. Ik heb de Thermapen meegenomen dus dat maakte het wat makkelijker. Toen hij in het dikste deel 52 graden was eraf en toen kwam het moeilijkste deel; even laten rusten
Ondertussen heb ik de gehalveerde perziken op het rooster gelegd, zuurstof terug geschroefd en deksel erop. Na een tijdje om gedraaid en toen de steak op was waren ze mooi zacht. Lekker met wat honing/citroen mascarpone als toetje! (Zo lekker dat ik de foto van het eind resultaat ben vergeten
)
In de super hier een mooi stukje gemarineerde flank steak gevonden, dus qua voorbereidingen lekker makkelijk. De courgette en aubergine in plakken gesneden, ingesmeerd met olie en wat kruiden erg op. Een bedje gloeiende kolen in de WGA en we kunnen!
Eerst de groenten gegrild, even de deksel erop zodat ze een mooi kleurtje hebben.
Daarna de flank steak erop. Hij was aan één kant wat dunner dus het was zaak om goed te timen. Ik heb de Thermapen meegenomen dus dat maakte het wat makkelijker. Toen hij in het dikste deel 52 graden was eraf en toen kwam het moeilijkste deel; even laten rusten

Ondertussen heb ik de gehalveerde perziken op het rooster gelegd, zuurstof terug geschroefd en deksel erop. Na een tijdje om gedraaid en toen de steak op was waren ze mooi zacht. Lekker met wat honing/citroen mascarpone als toetje! (Zo lekker dat ik de foto van het eind resultaat ben vergeten


Laatst bewerkt: