Na al die mooie stukken vlees die ik de afgelopen tijd voorbij heb zien komen, was het eens tijd om mijn todo lijst kleiner te maken.
Ben nog wel eens voor me werk in zuid amerika en als ik dan in de chucassaria ben, en er komt dan weer een zwaard met Picanha voobij worden we weer helemaal blij.
En aangezien Nosmo afgelopen donderdag een stuk Picanha kwam brengen voordat we door gingen naar een cursus. En de mijn vriezer nog een week op zich laat wachten moest die er meteen maar aan geloven. Nou wat een straf
het stukje vlees
Niks bijzonders er op, peper en zeezout
het begin
En dan het leuken werk, berg vlammen, ken geen genoeg krijgen van vlammen.
en dan nog een eind resultaat
Vrouw vond het gelukkig ook erg lekker en het moet vaker op tafel komen
Ben nog wel eens voor me werk in zuid amerika en als ik dan in de chucassaria ben, en er komt dan weer een zwaard met Picanha voobij worden we weer helemaal blij.
En aangezien Nosmo afgelopen donderdag een stuk Picanha kwam brengen voordat we door gingen naar een cursus. En de mijn vriezer nog een week op zich laat wachten moest die er meteen maar aan geloven. Nou wat een straf

het stukje vlees

Niks bijzonders er op, peper en zeezout

het begin

En dan het leuken werk, berg vlammen, ken geen genoeg krijgen van vlammen.






en dan nog een eind resultaat

Vrouw vond het gelukkig ook erg lekker en het moet vaker op tafel komen
