Beef en Steak

Firsttime Brisket

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Frits
  • Startdatum Startdatum
yes yes yes, je bent eruit
 
Was het maar waar ;) alhoewel

08:15 -  51?F / 10?C
08:45 -  89?F / 32?C
09:15 - 125?F / 51?C
09:45 - 152?F / 66?C
10:15 - 151?F / 66?C
10:45 - 150?F / 65?C
11:15 - 149?F / 65?C
11:45 - 146?F / 63?C
12:15 - 145?F / 63?C
12:45 - 144?F / 62?C
13:15 - 144?F / 62?C
13:45 - 147?F / 63?C
14:15 - 146?F / 62?C
14:45 - 147?F / 63?C
15:15 - 147?F / 63?C
15:45 - 150?F / 65?C
 
Mooi hoor. Ben benieuwd naar je resultaat!
 
Om 16:45 152 F 66 C

We zijn uit de zone :) bij 160 F pak ik hem in!
 
om 17:15 - 160?F / 66?C

inpakken

IMG_2907.JPG


oh ja zo zag hij eruit

IMG_2905.JPG

 
Mooi stukje hoor :D En gaat hij nu omhoog nu hij in de folie zit?
 
Als een dolle Dennis :)

08:15 -  51?F / 10?C
08:45 -  89?F / 32?C
09:15 - 125?F / 51?C
09:45 - 152?F / 66?C
10:15 - 151?F / 66?C
10:45 - 150?F / 65?C
11:15 - 149?F / 65?C
11:45 - 146?F / 63?C
12:15 - 145?F / 63?C
12:45 - 144?F / 62?C
13:15 - 144?F / 62?C
13:45 - 147?F / 63?C
14:15 - 146?F / 62?C
14:45 - 147?F / 63?C
15:15 - 147?F / 63?C
15:45 - 150?F / 65?C
16:45 - 152?F / 66?C
17:15 - 160?F / 71?C
17:45 - 167?F / 75 ?C
18:45 - 180?F / 82?C
19:15 - 190?F / 87?C
19:30 - 195?F / 90?C

Inpakken en wachten

IMG_2926.JPG
 
Dat ziet er smakelijk uit, maar weer een beste "zone"
 
Een hele beste zone Rob, maar wel mooi om te zien.

Hier nog wat foto's

IMG_2927.JPG


IMG_2928.JPG


Burned ends voor morgen ;).

IMG_2934.JPG


Bedankt voor het kijken
 
Net gegeten, maar als ik dit zie krijg ik spontaan weer trek 8)
 
prachtig resultaat frits, petje af, zou zo bij je aanschuiven
 
Ziet er erg lekker uit Frits!! Dat is wel een Koei waard!
Hoe vond je hem smaken? En hoe was de structuur?
 
Dat ziet er professioneel uit Frits!
 
Hij smaakte heerlijk en  ben blij met mij Koei ;).
 
Dat ziet er weer geweldig uit Frits, mag ik in het Twiske bij jullie komen proeven? ;D

Ik heb inmiddels een slager bij mij in de buurt gevonden die niet glazig staat te kijken als je om brisket vraagt, dus als ik weer in de beschaafde wereld ben moet ik ook maar eens aan de slag.
 
Piet, bedankt, ben benieuwd of er veel verschil in zit tussen een Nederlandse koe en een Amerikaanse.
 
Nog wel even een kip op een blikje gooien morgen Frits voor de Big Three ;)
 
Zo Frits dat ziet er lekker uit.
En nog wat voor morgen overgehouden ook.
 
mooi stukje vlees moet ik ook eens gaan doen, wat past hier eigenlijk goed bij ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan