Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gefeliciteerd met je Knor! Was de procureur goed te pullen of gaf hij nog wat weerstand? Als dat laatste het geval was, kun je hem de volgende keer net een paar graadjes meer geven, tot kern 90?.
Hij was erg gemakkelijk te pullen, zelfs gemakkelijker dan de kip zo mals was het vlees. Hij heeft in de afterburner nog even de 89 graden aangetikt.
Wij vragen ons alleen af hoe het kan dat het vlees nauwelijks in de zone is geweest. Deze run hadden we in dezelfde tijd kunnen voltooien zonder de laatste 4 graden in te pakken, terwijl de roostertemperatuur niet te hoog is geweest.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.