Beef en Steak

First time brisket

Zojuist de 91 graden bereikt. Uitgepakt en weer ingepakt in nieuw aluminium folie en een handdoek. Vervolgens weg gestopt in de koelbox om te laten rusten.

092556b17315fc1847c1e663541f400a.jpg


Gelijk ook even wat broodjes gebakken!

1aa49f9918b1883546554669e6b151f5.jpg


eb314ed420c6de12e08c2b0926df0a95.jpg
 
Lekker bezig  :) !
Hoe is de structuur en de smaak geworden?
 
Geweldige foto van die rokende primo onder je afdakje. Mooie run tot nu toe, ben benieuwd naar het eindresultaat.
 
Ik heb de brisket twee uur laten rusten. Moest nog even wachten. Ik vriendin lief. Dit kan ie goed hebben.

De smaak was erg lekker! Niet te droog, net op 't randje naar mijn idee. Ik vond hem alleen niet super mals. Als ik eraan trok, moest ik toch aardig wat kracht zetten om hem te laten scheuren.
Ook de rookring vind ik wat karig, volgende keer wat meer rook geven. De smaak van de rook mocht naar mijn idee ook wat sterker. Denk dat ik de volgende keer voor eiken ga.
Al met al een erg leuke en lekkere ervaring. De ends heb ik terug op de q gelegd, die mogen nog even

062730745cfc6995b552b7a2ece683f9.jpg


60379477588262100d5d0ab8bb9a84d5.jpg


afb0e30dc6cf2b76eab56cb6339e0ff2.jpg
 
Hulde, en een koetje waard lijkt me
 
structor zei:
McPeet zei:
Hulde, en een koetje waard lijkt me
Ja dat vind ik nu ook!

O wacht ik kan ze ook uitdelen. En een koe als eerste badge uitdelen doe ik niet elke dag, dus van harte met je koei!
Danku!
 
Lekker hoor! En gefeliciteerd met je koe!
 
En ook de burned ends zijn klaar!
Deze zijn al een stuk malser! Erg lekker

cdf3553d9dae08b8e46de9a8f2141cb7.jpg


0e2a3715e705b565bf9fa73ed703d73c.jpg
 
De snoepjes zien er super uit!  Proficiat met je koetje!
 
Mooie run! Proficiat!
 
Thx voor het mee mogen kijken, ziet er lekker uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan