Mark89
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Beefhammer van 2,1 kg.
Mooi stuk besteld bij Beef en Steak.
Vliesjes eraf gehaald op 3 hoogtes slagerstouwtjes eromheen gebonden, zodat het vlees niet tijdens de bereiding van het bot afvalt.
Ik heb als Rub de Dirty Cow van Meat CO Lab gebruikt die het altijd erg goed doet.
Bbq op indirect 130 graden en eerst 3 uur lang laten roken met appel.
Bij een Kerntemperatuur van 70 graden ingepakt en door laten garen tot 91 graden.
Totale bereiding van 9 uur.
Echt een dikke aanrader heeeerlijk!!
Mooi stuk besteld bij Beef en Steak.
Vliesjes eraf gehaald op 3 hoogtes slagerstouwtjes eromheen gebonden, zodat het vlees niet tijdens de bereiding van het bot afvalt.
Ik heb als Rub de Dirty Cow van Meat CO Lab gebruikt die het altijd erg goed doet.
Bbq op indirect 130 graden en eerst 3 uur lang laten roken met appel.
Bij een Kerntemperatuur van 70 graden ingepakt en door laten garen tot 91 graden.
Totale bereiding van 9 uur.
Echt een dikke aanrader heeeerlijk!!