BasBQ
Beef en Steak

First Time Beefhammer

Mark89

Sprokkelaar
Berichten
37
Beefhammer van 2,1 kg.
40C11710-1F77-4239-8CA3-6C2809A54B59.jpeg

9175AA20-886B-472C-8604-FEA979A261E6.jpeg

Mooi stuk besteld bij Beef en Steak.
B9DB0BC1-3B11-4861-B551-13A1BCC852B8.jpeg

Vliesjes eraf gehaald op 3 hoogtes slagerstouwtjes eromheen gebonden, zodat het vlees niet tijdens de bereiding van het bot afvalt.

Ik heb als Rub de Dirty Cow van Meat CO Lab gebruikt die het altijd erg goed doet.
73FC5E9A-6C0F-4B66-9A00-BD88D441FCA9.jpeg

Bbq op indirect 130 graden en eerst 3 uur lang laten roken met appel.

Bij een Kerntemperatuur van 70 graden ingepakt en door laten garen tot 91 graden.
Totale bereiding van 9 uur.
B5F2C78D-836E-466E-A031-C4F32C02F528.jpeg

1DB125AF-B414-49FA-B0CD-A1C70246AC71.jpeg
F1B51282-7920-4363-88A6-8576E80FAF9B.jpeg

Echt een dikke aanrader heeeerlijk!!
 
Die ziet er goed uit, stoer stuk vlees!
 
Ziet er goed uit

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Gister een beefhammer gekregen, die van jou ziet er erg goed uit.
Was van plan om dezelfde procedure te volgen.
 
Goed werk. Smakelijk.
 
ooh.. water loopt weer in mn mond... van de week was ze ook zo heerlijk..
 
Terug
Bovenaan Onderaan