Beef en Steak

FIRE IN THE HOLE

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.459
Coq au vin.
Het flambeermoment altijd spectaculair
20210513_141647.jpg
20210513_143908.jpg
20210513_143912.jpg
 
Spectaculair en al tijd prachtig om te zien zeker als het wat donker is. (y)
We blijven toch pyromaantjes.;)
 
Heeeel vurige kippenpoten🔥🔥

Coq au vin flambé au cognac?
 
Zijn dat nou allemaal rechter kippenpootjes? Wat is er met de linker pootjes gemaakt?

BTW stoer momentje fur das publikum (y)
Was mij ook al opgevallen. Links, zwo, drei, vier heeft hier geen zin
 
Heeeel vurige kippenpoten🔥🔥

Coq au vin flambé au cognac?
Jazeker met Hennessy geflambeerd en in plaats van rode wijn gebruiken wij altijd witte wijn voor de coq au vin, een Chablis
 
Zijn dat nou allemaal rechter kippenpootjes? Wat is er met de linker pootjes gemaakt?

BTW stoer momentje fur das publikum (y)
Daar is de SP, GroenLinks en de PVDA nog over aan het beraadslagen. Waarschijnlijk volgt aanstaand woensdag een uitgebreid kamerdebat.
 
Klaar

20210513_162156.jpg
 
Ziet er heerlijk uit en nice met die vlammen ! :cool:
 
Mijn lievelingsstoof, zalig kerel!
 
Mooie kippepootjes. Zullen zeker gesmaakt hebben.
Jammer van die kippen die wat nu op 1 poot rondspringen. 🙃
 
Die hebben er warmpjes bijgelegen
Lekker potje geworden
 
Het ziet er zeer smakelijk uit Ewald 😍
 
Indrukwekkend! Ik hoop dat je beide wenkbrauwen nog bent. Dat zijn flinke vlammen zeg ;)
 
Indrukwekkend! Ik hoop dat je beide wenkbrauwen nog bent. Dat zijn flinke vlammen zeg ;)
Ik maak dit gerecht/recept al 30 jaar, het is wel altijd concentreren, safety first!
Geen haartje verschroeid, het afdak (Aluminium) is wel weer spinnenvrij;)
Backfire door het te snel openen na sluiten van een hete Kamado is veel linker
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Terug
Bovenaan Onderaan