kamphuisbert
Kooltjesharker
- Berichten
- 129
Vanavond geprobeerd twee pizza's te bakken met een zelf gemaakt deegje die ik enkele weken geleden ingevroren heb. De vorige keer was het resultaat perfect. Vandaag daarentegen.. 1 groot drama.
Het deeg was te plakkerig en te elastisch met als gevolg dat het niet goed uit te duwen/rollen was (het deeg krimpt dan telkens weer) en dat het stuk plat deeg wat als pizza door moest gaan niet van de pizzaschep af te schuiven was.
Hebben jullie deze ervaring ook met ingevroren pizzadeeg en/of tips hoe deze problemen te voorkomen zijn? Of is pizzadeeg invriezen sowieso niet zo'n goed idee?
P.s. is dit de juiste plek op t forum voor hulpvragen?
Het deeg was te plakkerig en te elastisch met als gevolg dat het niet goed uit te duwen/rollen was (het deeg krimpt dan telkens weer) en dat het stuk plat deeg wat als pizza door moest gaan niet van de pizzaschep af te schuiven was.
Hebben jullie deze ervaring ook met ingevroren pizzadeeg en/of tips hoe deze problemen te voorkomen zijn? Of is pizzadeeg invriezen sowieso niet zo'n goed idee?
P.s. is dit de juiste plek op t forum voor hulpvragen?