- Berichten
- 18
Hallo allemaal,
Sinds vorige week een nieuwe bbq. De Weber 47 kettle vervangen voor 57 Master Touch Premium. Bij de Prime days een Inkbird gescoord.
Morgen de eerste poging Low en Slow, pulled pork volgens Noskos snelle methode. De 2,7 kg procureur ligt al in de koelkast. Ik moet nog beslissen of ik deze vanavond al in de rub ga zetten of morgenvroeg. Daarnaast nog beslissen of ik een snake in de kolenring leg of minion methode in de ring.
Ik zal morgen het resultaat en de weg er naar toe posten.
Sinds vorige week een nieuwe bbq. De Weber 47 kettle vervangen voor 57 Master Touch Premium. Bij de Prime days een Inkbird gescoord.
Morgen de eerste poging Low en Slow, pulled pork volgens Noskos snelle methode. De 2,7 kg procureur ligt al in de koelkast. Ik moet nog beslissen of ik deze vanavond al in de rub ga zetten of morgenvroeg. Daarnaast nog beslissen of ik een snake in de kolenring leg of minion methode in de ring.
Ik zal morgen het resultaat en de weg er naar toe posten.