Beef en Steak

Fast pulled pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
Het blijft in me knagen.... Q opstoken tijdens het rusten. Bonken er weer op om bark te maken. Vocht bewaren en na het pullen en nakruiden er weer onder mengen.. Misschien een optie...

Verder, onder het folie is geen circulatie en een maximale dampspanning. Vocht uit het vlees heeft geen zin om te verdampen want kan nergens heen.. de dampspanning is immers al maximaal. Dit leek me vergelijkbaar in de bbq met waterpan.. Minimale circulatie met maximale dampspanning.. 
Maar ik sla door naar zeuren... Magie is eigenlijk leuker dan begrip...

Gelukkig, toch een knor. Proficiat!
 
Abraham, er zijn veel wegen die naar Rome leiden, dit is er een.

Het is het resultaat wat uiteindelijk het belangrijkst is, bij 3-2-1 Spare ribs gebruik je ook folie, bij Brisket ook dus waarom niet bij PP.

De zone is gewoon een mythe die niet op geheel op waarheid berust.
 
@Abraham, ik zou hem niet laten rusten maar meteen weer terug leggen om de bark zo weer steviger te laten worden, net als je bij 3-2-1 doet met je ribs.
 
Bert, van harte gefeliciteerd met je knorretje in ieder geval. Krijgen we ook nog een smaakverslag, of heb ik daar overheen gelezen?

Edit, ja dus.....
 
en uiteraard de felicitaties voor je verdiende knorretje ;)
 
Proficiat met het mooie verslag van dit experiment en het behaalde knorretje !
 
Terug
Bovenaan Onderaan