- Berichten
- 483
Altijd lekker
Ingredienten:
2 peren
Bastogne koeken
Rum
Stappen
1. Hol de peren uit met een appelboor.
2. Doe de inhoud van de peer in blender
3. Verkruimel 2-3 Bastogne koeken. Doe die ook in de blender
4 . Doe er een schuitje rum bij
5. Blender het geheel
6. Vul de peren met de inhoud van de blender
7. Zet de peren op het cederhouten plankje (indirect)
8. +- 25 minuten op de BBQ
9. Opdienen





Ingredienten:
2 peren
Bastogne koeken
Rum
Stappen
1. Hol de peren uit met een appelboor.
2. Doe de inhoud van de peer in blender
3. Verkruimel 2-3 Bastogne koeken. Doe die ook in de blender
4 . Doe er een schuitje rum bij
5. Blender het geheel
6. Vul de peren met de inhoud van de blender
7. Zet de peren op het cederhouten plankje (indirect)
8. +- 25 minuten op de BBQ
9. Opdienen
Laatst bewerkt: