BasBQ
Beef en Steak

Fardo's: Fishy Culinair

 
 

Fardo NL

Stoker
Berichten
466
Vandaag was op het menu

Prei, met prei saus  (groene blaadjes van de prei koken in 500 ml water + 250 ml room en een bouillon blokje en daarna in de blender), Prei (prei stonkjes+ basilicum azijn + olijfolie, oregano + tijm, zout en peper) daarboven op gerookte paling even op de BBQ en daarna wat tijm er boven op

sla met Tonijn op bbq (heel kort), pijnboompitjes even op de bbq rooster, 1 eetleplel basilicum azijn en 2 eetlepels olijfolie

Toetje: Ananas gemarineerd in Licor 43, Licor 43 ingekookt voor saus en wat ijs. Helaas was de saus mislukt en was het een gelei geworden :(

Het was wel weer erg lekker :)  ook het toetje :)

7380699418_108c3cb775_z.jpg

7380702886_efa16d6a19_z.jpg

7380703984_73a0ee11b2_z.jpg

7380768634_4edbd6760d_z.jpg

7380770714_2465cd69eb_z.jpg

7380777724_6e633de590_z.jpg

7380778716_94aae9513e_z.jpg

7380704914_4d34c3e6ca_z.jpg

7380705926_a90e6258b8_z.jpg

7380709490_2f0c62b24b_z.jpg

7380710112_3b59b7339e_z.jpg

7380717440_74274ac64e_z.jpg

7380718538_d429abb2c3_z.jpg

 
Mooie maaltijd weer!!
 
geweldig weer, prachtig hoe je het elke week weer voor elkaar krijgt zo
 
Mooie combinatie zeg. Complimenten!
 
Ziet er weer tegek uit! Wat is dat roze spul op het bord?
 
Mooi werk Fardo, zie weer een paar gegadigden voor de fotowedstrijd
 
Terug
Bovenaan Onderaan