Beef en Steak

Fardo's BBQ draadje

Tijd niet gepost.. vandaag beercan chicken op de cobb
951b24391dd3b32125622e6a85c520c6.jpg
 
Dubbel
 

Bijlagen

  • 20240929_093249.jpg
    20240929_093249.jpg
    57,3 KB · Weergaven: 51
  • 20240929_094223.jpg
    20240929_094223.jpg
    59,5 KB · Weergaven: 61
  • 20240929_104615.jpg
    20240929_104615.jpg
    61,1 KB · Weergaven: 54
  • 20240929_142338.jpg
    20240929_142338.jpg
    77,1 KB · Weergaven: 58
  • 20240929_142446.jpg
    20240929_142446.jpg
    78,4 KB · Weergaven: 53
  • 20240929_175231.jpg
    20240929_175231.jpg
    101,5 KB · Weergaven: 50
  • 20240929_180531.jpg
    20240929_180531.jpg
    61,3 KB · Weergaven: 50
  • 20240929_180558.jpg
    20240929_180558.jpg
    78,8 KB · Weergaven: 48
  • 20240929_180558.jpg
    20240929_180558.jpg
    78,8 KB · Weergaven: 50
  • 20240929_180935.jpg
    20240929_180935.jpg
    88,4 KB · Weergaven: 48
  • 20240929_180935.jpg
    20240929_180935.jpg
    88,4 KB · Weergaven: 48
  • 20240929_182052.jpg
    20240929_182052.jpg
    62,5 KB · Weergaven: 49
  • 20240929_182306.jpg
    20240929_182306.jpg
    56,3 KB · Weergaven: 49
  • 20240929_182438.jpg
    20240929_182438.jpg
    62 KB · Weergaven: 51
Laatst bewerkt:
Gisteren CabSav dry aged Côte de Boeuf bereid. Ik weet het sous vide is geen bbq, maar voor dit recept heeft het meer waarde. De wijn trekt dan beter in het vlees. Daarna natuurlijk wel even afgrijzen op de BBQ, zodat ik ook de lekkere rooksmaak krijg.
20240929_093249.jpg
20240929_094223.jpg
20240929_142446.jpg
20240929_142338.jpg
20240929_175231.jpg
20240929_180531.jpg
20240929_180558.jpg
20240929_180935.jpg
20240929_182052.jpg
20240929_182306.jpg
20240929_182438.jpg
 
Oe, die smores zien er tof uit zeg! De rest ook hoor 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan