BasBQ
Beef en Steak

Fardo's BBQ 3-12-2011 Mango Thema

Fardo NL

Stoker
 
 
Berichten
339
Gisteren heb ik voor een paar vrienden weer een BBQ gemaakt )dit keer foto´s gemaakt met mijn mobiele telefoon)

Thema  was Mango.

Appretive Mango Cocktail (vers geperste Mango, vodka, lime, proseco)

WP_000130.jpgp


Hoofdgerecht - Lam gevuld met gedroogde mango, appel vulling brood en bacon (als side dish een mango relish en patat) Toetje Peer :)

WP_000122.jpg

WP_000123.jpg

WP_000124.jpg

WP_000125.jpg

WP_000126.jpg

WP_000128.jpg

WP_000131.jpg

WP_000132.jpg

WP_000133.jpg

WP_000134.jpg

WP_000135.jpg

WP_000136.jpg

WP_000139.jpg
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Dat ziet er mooi en lekker uit zeg.
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Zo dat ziet er mooi uit!! Jammer dat je er niets bij had zitten met mango ;)

Hoe was de mango lam combinatie?
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.424
Fantastisch Fardo, het was lang geleden dat ik de peertjes voorbij zag komen.

Je vrienden zullen genoten hebben!
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
geweldig gerecht heb je zo neergezet, mijn complimenten
 

Blacklegend

Stoker
Berichten
300
Nice! dat ziet er goed uit
Wat zijn het voor peertjes? gevuld ofzo?
 

Fardo NL

Stoker
 
 
Berichten
339
In de peertjes zit peer, rum en pepernoten (in de blender) .

Stap 1. Peer uithollen
Stap 2. Peer mengen met kruidnoten en rum
Stap 3. Blender
Stap 4. Vullen met mengsel ( niet te veel snoepen)
Stap 5. Op de bbq 20 min
Stap 6. Ijs er bij en genieten ;)

Het hoofdgerecht was weer erg lekker. Volgende keer weer rood vlees (temp 63 C)
 

Blacklegend

Stoker
Berichten
300
Fardo NL zei:
In de peertjes zit peer, rum en pepernoten (in de blender) .

Stap 1. Peer uithollen
Stap 2. Peer mengen met kruidnoten en rum
Stap 3. Blender
Stap 4. Vullen met mengsel ( niet te veel snoepen)
Stap 5. Op de bbq 20 min
Stap 6. Ijs er bij en genieten ;)

Het hoofdgerecht was weer erg lekker. Volgende keer weer rood vlees (temp 63 C)

Thanks! ga ik een keer proberen.
Mochten er geen pepernoten meer zijn kan het vast ook met speculaas of bastogne ofzo...
 
Bovenaan Onderaan