- Berichten
- 12.070
Ik had trek in garnaaltjes en heb er dus maar even wat gemaakt voor de lunch, altijd makkelijk om die dingen in de vriezer te hebben, ze zijn zo ontdooid in koud water!
Daarna drooggedept met keukenpapier, in een bakje, wat olijfolie er over en Big Bob Gibson's rub, goed door elkaar gemengd en even in de koelkast gezet zodat de smaak een beetje kon intrekken.
WGA aangestoken, garnaaltjes erop, met een paar minuten per kant zijn ze goed, niet te lang want dan heb je rubber stuiterballen. Tegen het eind even in gesmeerd met de Dinosaur Roasted Garlic Honey Sauce die ik in de tussentijd even had opgewarmd op het rooster.
Nu was de BBG wel pittig, van de week op de kip kwam dat niet echt door, erg raar! Ook de combinatie met de Dinosaur is erg lekker!
Daarna drooggedept met keukenpapier, in een bakje, wat olijfolie er over en Big Bob Gibson's rub, goed door elkaar gemengd en even in de koelkast gezet zodat de smaak een beetje kon intrekken.
WGA aangestoken, garnaaltjes erop, met een paar minuten per kant zijn ze goed, niet te lang want dan heb je rubber stuiterballen. Tegen het eind even in gesmeerd met de Dinosaur Roasted Garlic Honey Sauce die ik in de tussentijd even had opgewarmd op het rooster.
Nu was de BBG wel pittig, van de week op de kip kwam dat niet echt door, erg raar! Ook de combinatie met de Dinosaur is erg lekker!

