BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

egillot

Tondelzoeker
Berichten
10
Hallo allemaal,

Ik ben Edward, bijna 40 jaar en woonachtig in de regio Zwolle.
Afgelopen zomer werd ik door een goede vriend gewezen op de "bbq pit boy's filmpjes" en hoorde ik voor het eerst over de Low 'n Slow methode. Wow, dat was een andere wereld! direct erg enthousiast!
Ik was al wel in het bezit van een weber 47, maar dat was elke sessie een drukke bedoeling om het gezin (en de visite) gaar, maar niet verbrand vlees voor te schotelen ;)

Het low and slow op de 47 zonder temp indicatie is heel erg goed bevallen met als resultaat dat ik vanmiddag m'n eerste kooltjes in de 57 classic heb liggen en voorzichtig met de temperatuur aan het spelen ben met een paar aardappelen in folie als proef konijn.
2e kerstdag staat voor wat betreft het eten, in teken van een lange low and slow sessie

Inmiddels hier al heel wat hele bruikbare tips, idee?n, do and dont's opgepikt en werd het dus hoog tijd om lid te worden van dit genootschap.
Een ieder alvast fijne feestdagen toegewenst!

Mvg Edward
 
Ha Edward, welkom hier.
Ik zie heel wat overeenkomsten tussen jouw en mijn ontdekkingstocht op low and slow gebied  :D

Succes met je Kerstmaal, we zien de reportage wel tegemoet toch?
 
hoi Edward,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom hier Edward, veel plezier en inspiratie!
 
Hoi Edward, welkom bij het BBQ Genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan