R
ruud 63
Gast
Goede morgen bbq liefhebbers,
Mijn naam is Ruud, ik ben in het bezit van een bbq smoker en de laatste tijd een liefhebber geworden van lowen slow cooking.
Veelal gaat het dan om de zgn oncourante stukken als staartsstuk en dat soort stukken vlees, maar ook een beercan chicken of een stuk zalm en zelfs een zelgemaakte pizza gaat hierop. Omdat ik nog maar een amateur ben hoop ik hier meer ervaring op te kunnen doen,maar dat komt wel goed denk ik op dit mooie forum.
Mijn naam is Ruud, ik ben in het bezit van een bbq smoker en de laatste tijd een liefhebber geworden van lowen slow cooking.
Veelal gaat het dan om de zgn oncourante stukken als staartsstuk en dat soort stukken vlees, maar ook een beercan chicken of een stuk zalm en zelfs een zelgemaakte pizza gaat hierop. Omdat ik nog maar een amateur ben hoop ik hier meer ervaring op te kunnen doen,maar dat komt wel goed denk ik op dit mooie forum.