M
morphie
Gast
Hallo,
Ik ben Wim, woonachtig in Belgie.
Sinds een paar maand ben ik helemaal in de ban van het bbq-en en vooral Low&Slow gebeuren.
Reeds een paar maal ribs klaargemaakt op m'n outdoorchef,. Ze waren zo lekker dat m'n vriendin vroeg om ze nog eens klaar te maken, en aangezien zij (tot voorkort) nooit Ribs at, was dit een goed teken.
Dus zijn we helemaal bezweken en gisteren is mijn weber smokey mountain toegekomen.
Ik kijk er erg naar uit deze te testen tesamen met de vele recepten die ik hier reeds gevonden heb.
Nog een vraagje, voor de WSM : mag deze dadelijk gebruikt worden, of moet die eerst even ingebrand worden.
groeten,
Wim
Ik ben Wim, woonachtig in Belgie.
Sinds een paar maand ben ik helemaal in de ban van het bbq-en en vooral Low&Slow gebeuren.
Reeds een paar maal ribs klaargemaakt op m'n outdoorchef,. Ze waren zo lekker dat m'n vriendin vroeg om ze nog eens klaar te maken, en aangezien zij (tot voorkort) nooit Ribs at, was dit een goed teken.
Dus zijn we helemaal bezweken en gisteren is mijn weber smokey mountain toegekomen.

Ik kijk er erg naar uit deze te testen tesamen met de vele recepten die ik hier reeds gevonden heb.
Nog een vraagje, voor de WSM : mag deze dadelijk gebruikt worden, of moet die eerst even ingebrand worden.
groeten,
Wim