BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

M

morphie

Gast
Hallo,

Ik ben Wim, woonachtig in Belgie.
Sinds een paar maand ben ik helemaal in de ban van het bbq-en en vooral Low&Slow gebeuren.
Reeds een paar maal ribs klaargemaakt op m'n outdoorchef,. Ze waren zo lekker dat m'n vriendin vroeg om ze nog eens klaar te maken, en aangezien zij (tot voorkort) nooit Ribs at, was dit een goed teken.
Dus zijn we helemaal bezweken en gisteren is mijn weber smokey mountain toegekomen.  :p
Ik kijk er erg naar uit deze te testen tesamen met de vele recepten die ik hier reeds gevonden heb.

Nog een vraagje, voor de WSM : mag deze dadelijk gebruikt worden, of moet die eerst even ingebrand worden.

groeten,
Wim
 
Welkom Wim

De wsm mag je gelijk gebruiken.
 
Wim, welkom bij de club.

En wat Mike schrijft, je mag je WSM gelijk gebruiken, inbranden hoeft niet.
 
Welkom en weer een wsm verslaafde er bij?
 
Hoi Wim, welkom hier
 
Welkom Wim, veel plezier alhier!
 
Hoi Wim, welkom hier en congrats met je WSM!! :p
 
Hoi Wim,

Van harte welkom bij het Genootschap!

Je WSZm zal als hij nieuw is wel wat heter branden in dezelfde stand als ??n die gebruikt is. Dat komt door de matte laag die je aan de binnenkant krijgt. Maar daar moet je je niets van aan trekken! Vies maken die smoker.
 
Een warm welkom Wim!
 
welkom Wim!
 
hoi Wim,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Wim!
 
Terug
Bovenaan Onderaan