Beef en Steak

Even voorstellen

Hoi Rogier,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Rogier. Heel veel plezier met je kamado en op het forum
 
Rogier, welkom op het Genootschap en veel plezier met je ontdekkingsreis.
 
Hi Rogier, Welkom en heel veel plezier hier!
 
Welkom Rogier!
 
Welkom Rogier!

Genoeg te ontdekken wat heb je op je bucketlist staan om te gaam bereiden?
 
Welkom Rogier!

Genoeg te ontdekken wat heb je op je bucketlist staan om te gaam bereiden?
Ik heb al Moink Balls gemaakt, een proefversie van de zalm op ons kerstmenu (zalm met limoncello, ga ik morgen weer maken :)) en een heerlijk toetje met gegrilde ananas bereid.
Nog op mijn bucketlist:
Spareribs volgens de 1-2-3 methode,
Bavette
Gegrilde kip
Erwtensoep in m'n Dutch Oven
En ik twijfel nog over of ik oliebollen ga bakken in de Dutch Oven met Oud & Nieuw :)

Leuk alle inspiratie die je hier op het forum opdoet!

Jij nog plannen rondom de feestdagen op de BBQ?


PXL_20241207_165616655.jpg

PXL_20241214_174539639.jpg
 
Ik heb al Moink Balls gemaakt, een proefversie van de zalm op ons kerstmenu (zalm met limoncello, ga ik morgen weer maken :)) en een heerlijk toetje met gegrilde ananas bereid.
Nog op mijn bucketlist:
Spareribs volgens de 1-2-3 methode,
Bavette
Gegrilde kip
Erwtensoep in m'n Dutch Oven
En ik twijfel nog over of ik oliebollen ga bakken in de Dutch Oven met Oud & Nieuw :)²

Leuk alle inspiratie die je hier op het forum opdoet!

Jij nog plannen rondom de feestdagen op de BBQ?


Bekijk bijlage 72684
Bekijk bijlage 72685
Ik heb vandaag Tarte tartin gemaakt op de bbq, ik was verantwoordelijk voor het toetje.
Gemaakt volgens onderstaand recept

IMG-20241107-WA0014.jpg

20241225_101419.jpg

20241225_105446.jpg

20241225_110935.jpg

IMG-20241225-WA0020.jpg



Voor oud en nieuw ben ik er nog niet uit :) komen vrienden langs met 2 kids waarvan 1 van de volwassenen vega eet, ik denk aan 2 kilo shortribs met puree van pastinaak, gegrilde asperges en wellicht iets van pulled jackfruit voor onze vega.
Maar eigenlijk geen idee nog ik laat mijn gedachte nog lekker de vrije loop 😬.

Oliebollen en bbqen kan wel maar ik ben daar niet zo happig op als je het al doet zorg iig dat je wel de nodige blusmiddelen in de buurt hebt better safe then sorry 😁.
Druppels vet die bijv in je bbq terecht kome kunne flinke steekvlamme opleveren
 
Ik heb vandaag Tarte tartin gemaakt op de bbq, ik was verantwoordelijk voor het toetje.
Gemaakt volgens onderstaand recept

Bekijk bijlage 72690
Bekijk bijlage 72691
Bekijk bijlage 72693
Bekijk bijlage 72694
Bekijk bijlage 72695


Voor oud en nieuw ben ik er nog niet uit :) komen vrienden langs met 2 kids waarvan 1 van de volwassenen vega eet, ik denk aan 2 kilo shortribs met puree van pastinaak, gegrilde asperges en wellicht iets van pulled jackfruit voor onze vega.
Maar eigenlijk geen idee nog ik laat mijn gedachte nog lekker de vrije loop .

Oliebollen en bbqen kan wel maar ik ben daar niet zo happig op als je het al doet zorg iig dat je wel de nodige blusmiddelen in de buurt hebt better safe then sorry .
Druppels vet die bijv in je bbq terecht kome kunne flinke steekvlamme opleveren
Dank voor de tip met de oliebollen!
En je dessert zag er heerlijk uit!

Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 Pro met Tapatalk
 
Oliebollen/ frituur op de bbq open vuur zou ik écht mee uitkijken.
Vlam in de pan / steekvlam is zo gebeurd.......

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Frituren op de BBQ is een zeer slecht idee. Gebruik liever een losse inductie of campingbrander om toch buiten te kunnen werken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan