Beef en Steak

Even Voorstellen

 
 

Martin de Bruijn

Sprokkelaar
Berichten
28
Goedemiddag,

Mijn naam is Martin de Bruijn, en ik ben nieuw hier.
Ik woon in Kwintsheul, met vrouw en hond.

Ooit begonnen op een Weber 47 met ouderwets Nederlands sate verbranden. Toen het deksel ontdekt.
Na smokey goodness deel 1 voor mijn verjaardag gekregen te hebben, steeds meer gaan proberen.
Inmiddels ook in bezit van zo'n hele kleine Weber (weet ff niet meer hoe die heet) en een kleine ofyr die we kado hebben gekregen.

Ik heb ooit een hele goedkope offset smoker van iemand gekregen waar hij in de weg stond. Toen die toen mijn brisket bijna klaar was overleed, toch maar de sprong gewaagd en deze gekocht:
IMG_20210724_150424_6.jpg

Een Nette Lette 16" compact van 6 mm dik staal.
Die wordt het meest gebruikt. De Webers gaan eigenlijk alleen nog aan als er iets gemaakt moet worden terwijl dat niet op de offset erbij kan.

Ik ken niet veel mensen met een offset smoker, en zoek toch af en toe wat tips. Daarom maar lid geworden van dit forum. Op zoek naar kennis, en heel misschien kan ik ook eens iemand helpen.

Dus ik ga nu het forum zoeken voor mijn eerste vraag 😁
 
Welkom Martin!

Leuk een offset smoker, heb er zelf geen ruimte voor maar zijn er genoeg hier die er ook graag mee werken!
 
Terug
Bovenaan Onderaan