- Berichten
- 63
Hallo allemaal
Zal me even voorstellen, ik ben Adri
Ben al een jaar een stille genieter van dit geweldige forum.
Sorry, maar bedankt voor de vele tips en informatie
Het begon iets van 6 jaar geleden met een bbq cursus bij een keurslager
Sinsdien nog een paar cursussen gevolgd voor onze heerlijke hobby
Ben nog geen goede bbq chef maar het lukt redelijk
Hou vooral van Low en Slow en grote stukken vlees
Ik wacht nog even met het bereiden van een brisket tot mijn verhuizing over 2 maanden naar een huis met een tuin
Ben nu nog aan het hobbyen op een balkonnetje met een weber master touch gbs premium
Twijfel nog sterk tussen een Summit Kamado S6 en de nieuwe Trager Ironwood L voor in de tuin, help..............
Dit weekend geexperimenteerd met een vortex in de Q
Ben er nog niet over uit of ik het lekkerder vind dan normaal boven de kolen afgrillen....
Wel leuk pyromanen
Tot zien op het forum
Zal me even voorstellen, ik ben Adri
Ben al een jaar een stille genieter van dit geweldige forum.
Sorry, maar bedankt voor de vele tips en informatie
Het begon iets van 6 jaar geleden met een bbq cursus bij een keurslager
Sinsdien nog een paar cursussen gevolgd voor onze heerlijke hobby
Ben nog geen goede bbq chef maar het lukt redelijk
Hou vooral van Low en Slow en grote stukken vlees
Ik wacht nog even met het bereiden van een brisket tot mijn verhuizing over 2 maanden naar een huis met een tuin
Ben nu nog aan het hobbyen op een balkonnetje met een weber master touch gbs premium
Twijfel nog sterk tussen een Summit Kamado S6 en de nieuwe Trager Ironwood L voor in de tuin, help..............
Dit weekend geexperimenteerd met een vortex in de Q
Ben er nog niet over uit of ik het lekkerder vind dan normaal boven de kolen afgrillen....
Wel leuk pyromanen
Tot zien op het forum