Goede dag allemaal,
Ik zal me even voorstellen.
Ik ben Jelke, man van 44. Getrouwd en 2 kinderen. Zoon van 18 en een dochter van 15. Ik kook erg graag en ook de bbq is een grote hobby. Daarnaast maak ik eigen (rook)worst en vleeswaren. Ook koud rook ik graag zalm . Door hart en nier problemen heb ik een zoutarm dieet, dit geeft binnen deze hobby een extra uitdaging om vlees en vis smaakvol te maken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn smaak profielen te verbeteren zonder zout maar wel met zout beleving. Want zeg nou eerlijk. Wat is vlees zonder zout!!
*Edit*
Ik ben in het bezit van een
Weber 47, 57, 67 & Go anywhere.
Offset smoker en een oude kleine Oklahoma county smoker. Daarnaast ben ik bezig met een geïsoleerde rookkast (al staat dat project al een tijdje stil)
Heb je vragen? Stel ze gerust. Dat doe ik ook
Ik zal me even voorstellen.
Ik ben Jelke, man van 44. Getrouwd en 2 kinderen. Zoon van 18 en een dochter van 15. Ik kook erg graag en ook de bbq is een grote hobby. Daarnaast maak ik eigen (rook)worst en vleeswaren. Ook koud rook ik graag zalm . Door hart en nier problemen heb ik een zoutarm dieet, dit geeft binnen deze hobby een extra uitdaging om vlees en vis smaakvol te maken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn smaak profielen te verbeteren zonder zout maar wel met zout beleving. Want zeg nou eerlijk. Wat is vlees zonder zout!!
*Edit*
Ik ben in het bezit van een
Weber 47, 57, 67 & Go anywhere.
Offset smoker en een oude kleine Oklahoma county smoker. Daarnaast ben ik bezig met een geïsoleerde rookkast (al staat dat project al een tijdje stil)
Heb je vragen? Stel ze gerust. Dat doe ik ook

Laatst bewerkt: