- Berichten
- 47
Graag wil ik mij even voorstellen.
Ik ben Henny en ben sinds kort aan het barbecueën begonnen.
De laatste tijd kijk ik veel op jullie forum en dat inspireert mij enorm.
Ik heb een Weber 57cm, heb anderhalve maand geleden voor het eerst Pulled Pork gemaakt, wat goed gelukt was, ik was verbaasd hoe de Weber het volhield met de constante temperatuur.
Ik heb 3 weken geleden een slow n sear gekocht voor de Weber en er Spareribs mee gemaakt, geweldig dat ding.
En vandaag een reebout op het vuur gelegd.
Kortom ik ben nu al helemaal verslaafd aan het bbq'en.
Groet
Henny
Ik ben Henny en ben sinds kort aan het barbecueën begonnen.
De laatste tijd kijk ik veel op jullie forum en dat inspireert mij enorm.
Ik heb een Weber 57cm, heb anderhalve maand geleden voor het eerst Pulled Pork gemaakt, wat goed gelukt was, ik was verbaasd hoe de Weber het volhield met de constante temperatuur.
Ik heb 3 weken geleden een slow n sear gekocht voor de Weber en er Spareribs mee gemaakt, geweldig dat ding.
En vandaag een reebout op het vuur gelegd.
Kortom ik ben nu al helemaal verslaafd aan het bbq'en.
Groet
Henny