Beste forumleden,
Mijn naam is Gabor Vroegop en ik woon in Boskoop ZH. Altijd al liefhebber geweest van koken en lekker eten en een goed glas wijn. Stond regelmatig in de keuken en stak regelmatig de (traditionele) bbq aan. Totdat ik vorig jaar een workshop heb gedaan en gezien heb wat je met Webers en BGE kunt doen en dat heeft de interesse gewekt. Daarna nog een workshop keramische bbq gedaan en toen maar gelijk besteld en vanaf 2013 elke of on de week lekker aan het experimenteren geslagen met af en toe al aardige resultaten en blijde gezichten!
Ik hoop op dit forum nog meer te kunnen leren en ervaringen uit te wisselen met jullie, als ik de berichten zo eens bekijk gaat dat wel goed komen!
Morgen gaan we surviving the zone proberen met de wedstrijdmethode, misschien gelijk een aardige gelegenheid om het resultaat te delen.
Groet,
Gabor
Mijn naam is Gabor Vroegop en ik woon in Boskoop ZH. Altijd al liefhebber geweest van koken en lekker eten en een goed glas wijn. Stond regelmatig in de keuken en stak regelmatig de (traditionele) bbq aan. Totdat ik vorig jaar een workshop heb gedaan en gezien heb wat je met Webers en BGE kunt doen en dat heeft de interesse gewekt. Daarna nog een workshop keramische bbq gedaan en toen maar gelijk besteld en vanaf 2013 elke of on de week lekker aan het experimenteren geslagen met af en toe al aardige resultaten en blijde gezichten!
Ik hoop op dit forum nog meer te kunnen leren en ervaringen uit te wisselen met jullie, als ik de berichten zo eens bekijk gaat dat wel goed komen!
Morgen gaan we surviving the zone proberen met de wedstrijdmethode, misschien gelijk een aardige gelegenheid om het resultaat te delen.
Groet,
Gabor