Ik ben Martijn (45 jaar) en ben al enige tijd meelezend lid maar bij deze stel ik me ook even voor:
Ooit in mijn studententijd heb ik ‘geïnvesteerd’ in een Weber ketel. Dat was toen best veel geld voor een bbq maar het is inmiddels zo’n 20 jaar geleden en hij doet het nog steeds prima! In het begin gebruikte ik ‘m vooral voor het kant en klare vlees van de supermarkt, hot&fast. In de loop der jaren ben ik meer ‘from scratch’ gaan maken (hamburgers, saté) of een mooi stuk vlees gaan halen bij de slager. En steeds vaker low&slow of coldsmoke.
Eerder dit jaar heb ik via AH een Grill Guru Large aangeschaft. Ik heb er al een en ander op bereid (PP, spareribs, longhaas) maar moet bekennen dat het soms nog best een beetje wennen is. Ik zal proberen om komende sessie helemaal vast te leggen. Al vaak aan gestart maar meestal vergeet ik een foto te maken van het eindresultaat
Ooit in mijn studententijd heb ik ‘geïnvesteerd’ in een Weber ketel. Dat was toen best veel geld voor een bbq maar het is inmiddels zo’n 20 jaar geleden en hij doet het nog steeds prima! In het begin gebruikte ik ‘m vooral voor het kant en klare vlees van de supermarkt, hot&fast. In de loop der jaren ben ik meer ‘from scratch’ gaan maken (hamburgers, saté) of een mooi stuk vlees gaan halen bij de slager. En steeds vaker low&slow of coldsmoke.
Eerder dit jaar heb ik via AH een Grill Guru Large aangeschaft. Ik heb er al een en ander op bereid (PP, spareribs, longhaas) maar moet bekennen dat het soms nog best een beetje wennen is. Ik zal proberen om komende sessie helemaal vast te leggen. Al vaak aan gestart maar meestal vergeet ik een foto te maken van het eindresultaat