BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

Ruuders

Tondelzoeker
Berichten
8
Hallo mede bbq'ers
Mijn naam is Ruud en ik woon in Purmerend. Tot voor kort bestond barbequen voor mij uit het maken van de bekende sateetjes en hamburgers op een "normale" barbecue. Drie weken geleden heb ik van mijn vrouw een workshop kade gekregen bij Haarlem BBQ van grilmaster Wim van Laarhoven.
Daar ging voor mij een wereld open wat er nog meer mogelijk was op een kamado.
Dezelfde dag nog de Big Bastard Urban Large gekocht. Na hem in elkaar te hebben gezet, heb ik hem eerst keurig in laten branden.
Daarna de eerste "gerechten" gemaakt. Eerst de veelgenoemde Moink Balls en daarna de kip lolly's. Nu ik de smaak letterlijk en figuurlijk te pakken had zijn vervolgens een Bavette en een Picanha op het rooster beland en vandaag de beroemde beer can kip gemaakt. Tot nu toe is alles erg geslaagd en nu ben ik van plan om binnenkort eens een lekkere Rib Eye te gaan proberen.
Foto's zijn van de bereidde gerechten.
tempImageLRmnH1.png
tempImage9ZUUaE.png
tempImageBGNe1N.png
tempImageSTxgyx.png
443A2ACA-CD52-4782-B07B-98CF8519CF98.jpeg
tempImageWK1zyT.png
 
Welkom hier!

ziet er allemaal al heerlijk uit!!
 
Welkom Ruud, ik zie aan de foto's dat je de smaak alvast goed te pakken heb!
 
Welkom Ruud!
Het ziet er allemaal heerlijk uit, zelfs je bcc groet je. 😂
 
Ruud, welkom bij het genootschap.
 
Welkom hier Ruud, al goed besmet met de Q koorts 😅
 
Terug
Bovenaan Onderaan