BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen.

SteGa67

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemorgen allen.
Leuk dat ik bij jullie mag aanschuiven, Ik ben Stephan en wannabe kok, steek graag de buitenkeuken aan en ben benieuwd naar jullie kunsten en ervaringen.
Vandaag voor het eerst 2 kippen in de pekel gezet en zal jullie laten weten hoe het gegaan is.
Alvast fijn weekend en grtz.
 
Welkom Stephan.

Klinkt goed! waar ga je ze op bereiden?
 
Hoi Stephan, welkom bij het Genootschap.
Zal een duur geintje zijn om steeds weer een nieuwe buitenkeuken te moeten plaatsen omdat je de vorige hebt aangestoken. ;)
Let wel dat als je een natte pekel gebruikt op de hele kippen dat het vel rubberig wordt als je die niet verder behandelt.
 
Stephan welkom
 
Welkom
 
Welkom Stephan
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap 😇
 
Welkom bij het genootschap

laat de kippies maar voorbij komen
 
Welkom Stephan.
Wanneer je je hier op het forum inleest kan je die 'wannabe' uit je introductie schrappen ;)
Er is hier genoeg inspiratie op te doen en er zijn genoeg leden die je tips kunnen aanreiken mocht er toch iets niet lopen zoals je zelf had vooropgesteld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan