Visser2811
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hallo mede Bbq enthousiastelingen. ik ben Arnoul en woon in het mooie Alkmaar.
Barbecueën is mij met de paplepel ingegoten en van jongs af aan stond ik al geregeld de worstjes en burgertjes te draaien. Zelf begonnen met een Weber die al ruim 14 jaar trouwe dienst doet. Hij werd toch iets te klein voorde grote stukken dus besloten om voor het echte werk te gaan.
Sinds enige tijd heb ik nu een Boretti Barilo en oogt heel stoer. Echter een drama om op temperatuur te houden dus heel uitdagend om hier low&slow op te gaan. Tot nu toe lukt het aardig want de Pulled Pork van gisteren viel in de smaak. Op dit forum al wat tips zien langskomen om dit te verbeteren zoals bijv een BbQ Guru maar hier zou ik zeker meer hulp in willen krijgen van jullie.
Volgend jaar staat er een buitenkeuken op het programma en die gaat opgeleukt worden met een Kamado Joe. Dan kan het echte werk beginnen .
Wat ik zoal gemaakt heb is:
Pulled pork
Picanha
Longhaas (cavemen style)
Bavette (rollade)
Warm gerookte zalm
Tomahawk steak
Beer can Chicken
Spareribs
Cote de Boeuf
en nog veel meer
Leuk om bij dit genootschap aangesloten te zijn en hoop heel veel van jullie te kunnen leren. Wellicht kan ik met mijn ervaring ook anderen van raad voorzien.
Groeten..
Barbecueën is mij met de paplepel ingegoten en van jongs af aan stond ik al geregeld de worstjes en burgertjes te draaien. Zelf begonnen met een Weber die al ruim 14 jaar trouwe dienst doet. Hij werd toch iets te klein voorde grote stukken dus besloten om voor het echte werk te gaan.
Sinds enige tijd heb ik nu een Boretti Barilo en oogt heel stoer. Echter een drama om op temperatuur te houden dus heel uitdagend om hier low&slow op te gaan. Tot nu toe lukt het aardig want de Pulled Pork van gisteren viel in de smaak. Op dit forum al wat tips zien langskomen om dit te verbeteren zoals bijv een BbQ Guru maar hier zou ik zeker meer hulp in willen krijgen van jullie.
Volgend jaar staat er een buitenkeuken op het programma en die gaat opgeleukt worden met een Kamado Joe. Dan kan het echte werk beginnen .
Wat ik zoal gemaakt heb is:
Pulled pork
Picanha
Longhaas (cavemen style)
Bavette (rollade)
Warm gerookte zalm
Tomahawk steak
Beer can Chicken
Spareribs
Cote de Boeuf
en nog veel meer
Leuk om bij dit genootschap aangesloten te zijn en hoop heel veel van jullie te kunnen leren. Wellicht kan ik met mijn ervaring ook anderen van raad voorzien.
Groeten..