Hoi! Ik ben Niels, 41, en woon in de buurt van Utrecht met mijn vriendin en 2 dochters. Ik 'lurk' dit forum al jaren voor info, tips en inspiratie en dacht dat het wel eens een goed moment was om een account te maken me voor te stellen.
Ik ben gek op 'low and slow' koken en dat deed ik voorheen vooral door vals te spelen met een sous vide stick en daarna het 'af te maken' op mijn Weber kogel. Ik was eigenlijk al langer geinteresseerd in Kamado's en na een Kamado workshop vorig jaar is dat nog eens aangewakkerd naar een "ik willem!". Onlangs dus de knoop doorgehakt en een Bastard Urban Large aangeschaft, en deze heb ik nu een week in gebruik.
Tot nu toe een warmgerookte zalm (heerlijk) en beef ribs (fantastisch) gemaakt. Nu liggen er 2 grote spareribs op te garen. Resultaten van de vorige cooks:
Ik zal later nog een stukje schrijven over m'n sparerib ervaring (en al m'n stuggles met m'n nieuwe Flameboss controller).
Ik ben gek op 'low and slow' koken en dat deed ik voorheen vooral door vals te spelen met een sous vide stick en daarna het 'af te maken' op mijn Weber kogel. Ik was eigenlijk al langer geinteresseerd in Kamado's en na een Kamado workshop vorig jaar is dat nog eens aangewakkerd naar een "ik willem!". Onlangs dus de knoop doorgehakt en een Bastard Urban Large aangeschaft, en deze heb ik nu een week in gebruik.
Tot nu toe een warmgerookte zalm (heerlijk) en beef ribs (fantastisch) gemaakt. Nu liggen er 2 grote spareribs op te garen. Resultaten van de vorige cooks:
Ik zal later nog een stukje schrijven over m'n sparerib ervaring (en al m'n stuggles met m'n nieuwe Flameboss controller).