The Bos(s)
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hallo allemaal,
Ik ben Ids Bosma en kom uit Amsterdam. Ben inmiddels anderhalf jaar met pensioen en dus wat meer tijd om met de BBQ in de weer te zijn. Vermaak me al jaren met een Weber Premium 47 cm, Weber Smokey Joe, Grandhall 4 pits gas buitenkeuken en een klein merkloos rookoventje. De Webers gebruik ik hoofdzakelijk op op de camping in Friesland de Grandhall in Amsterdam. Ik hield me voornamelijk bezig met hamburgers, karbonades, sate, een enkele keer spareribs e.d. Afgelopen zomer heb ik een Grizzly Grills Compact aangeschaft en is er een heel nieuwe fase ingetreden. Inmiddels maakte ik Moinkballs, Spareribs (123) Pulled Pork, Picanha, Beercan Chicken, Flat Iron Steak, Buikspek, T Bone steak, Ribeye in de koffierub en een Bavette rollade. In eerste instantie maakte ik voornamelijk gebruik van de filmpjes van Noskos en de recepten van BBQ-helden maar ik begin steeds meer m’n eigen draai aan de bereiding te geven. Daarnaast ben ik er ook achter dat de hardware maar ook bv de juiste houtskool een belangrijk item is. Met name naar de voor mij juiste houtskool ben ik op dit moment op zoek.
Ik ben lid van de facebook groep Grill Guru & Grizzly Grill BBQers en nu ook hier met het oogpunt op het delen van kennis en ervaringen en het krijgen van adviezen en tips en horen van meningen.
Ik ben Ids Bosma en kom uit Amsterdam. Ben inmiddels anderhalf jaar met pensioen en dus wat meer tijd om met de BBQ in de weer te zijn. Vermaak me al jaren met een Weber Premium 47 cm, Weber Smokey Joe, Grandhall 4 pits gas buitenkeuken en een klein merkloos rookoventje. De Webers gebruik ik hoofdzakelijk op op de camping in Friesland de Grandhall in Amsterdam. Ik hield me voornamelijk bezig met hamburgers, karbonades, sate, een enkele keer spareribs e.d. Afgelopen zomer heb ik een Grizzly Grills Compact aangeschaft en is er een heel nieuwe fase ingetreden. Inmiddels maakte ik Moinkballs, Spareribs (123) Pulled Pork, Picanha, Beercan Chicken, Flat Iron Steak, Buikspek, T Bone steak, Ribeye in de koffierub en een Bavette rollade. In eerste instantie maakte ik voornamelijk gebruik van de filmpjes van Noskos en de recepten van BBQ-helden maar ik begin steeds meer m’n eigen draai aan de bereiding te geven. Daarnaast ben ik er ook achter dat de hardware maar ook bv de juiste houtskool een belangrijk item is. Met name naar de voor mij juiste houtskool ben ik op dit moment op zoek.
Ik ben lid van de facebook groep Grill Guru & Grizzly Grill BBQers en nu ook hier met het oogpunt op het delen van kennis en ervaringen en het krijgen van adviezen en tips en horen van meningen.
Laatst bewerkt: