Goedemorgen allemaal,
Bij deze wil ik mij voorstellen als nieuwe rookie op dit forum. Mijn naam is Dennis Broekhof 36 jaar en woon in 't Harde (gemeente Elburg). Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen van 2, 5 en 6 jaar (2 zoons en een dochter). Ik werk als Weld- and Process Engineer in een HighTech bedrijf dat o.a. productiemachines maakt voor de automotive industrie om auto-onderdelen te kunnen produceren (autostoelen, carosserie delen etc.) meer dan 90% is export buiten NL
Na ons trouwen nu bijna 10 jaar geleden heb ik de meest simpele Weber 57 cm ketel gekocht en was destijds net als bij vele andere medelanders een van de vleescrematoria van Nederland.
Nadat dit cremeren mij te hard ging en omdat "iedereen" dit eigenlijk al deed ben ik uit mezelf gaan spelen met een koude en warme zone op de BBQ en mij de afgelopen jaren eens gaan inlezen (boek gekocht van Steven Raichlen). Nu sinds een jaar of 3 a 4 ben ik bezig met zowel vis, vlees, gevogelte waarbij er ook regelmatig een groter stuk vlees e.d. op de BBQ gaat. Ik ben persoonlijk fan van de snake-methode en gebruik deze dan vrij veel. Qua brikketten ben ik totaal overgestapt naar Cocosbrikketten voor alle BBQ activiteiten.
Er zijn zeker wensen voor een andere BBQ echter de Weber wil maar niet kapot, en van de andere kant vind ik het ook wel weer een sport om met een simpele BBQ toch mooie dingen op tafel te zetten. The Bastard staat zeker op het verlanglijstje (alleen de vrouw vind het nog niet helemaal nodig)
Ik ben een paar keer per jaar te vinden in de BBQ en Rookwinkel in Nunspeet wat hier vlak bij mij in de buurt is. Ik mag mij hier altijd graag vergapen aan al dat moois.
Ik ben lid geworden omdat ik na het zoeken op internet dit forum tegenkwam en dit forum erg interessant is.
Gisteren met 2e kerstdag nog met 2 BBQ's tegelijk in de weer geweest. Hieronder een paar foto's van hetgeen ik leuk en lekker vind om te doen.
Pulled Pork
Zalmzijde
2e kerstdag 2020 (2x Beer can chicken & Picanha)
En ja de Picanha vloog even in de fik maar het viel gelukkig mee
Goed dat in het kort over mij. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik deze wel.
Ik hoop hier op dit forum nog vele mooie dingen te mogen zien en misschien ook wel laten zien.
Groeten,
Dennis
PS. Wat betreft de stickers voor de kip e.d. moet dat in een apart forum of kan dat nu in 1 keer?
Bij deze wil ik mij voorstellen als nieuwe rookie op dit forum. Mijn naam is Dennis Broekhof 36 jaar en woon in 't Harde (gemeente Elburg). Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen van 2, 5 en 6 jaar (2 zoons en een dochter). Ik werk als Weld- and Process Engineer in een HighTech bedrijf dat o.a. productiemachines maakt voor de automotive industrie om auto-onderdelen te kunnen produceren (autostoelen, carosserie delen etc.) meer dan 90% is export buiten NL
Na ons trouwen nu bijna 10 jaar geleden heb ik de meest simpele Weber 57 cm ketel gekocht en was destijds net als bij vele andere medelanders een van de vleescrematoria van Nederland.
Nadat dit cremeren mij te hard ging en omdat "iedereen" dit eigenlijk al deed ben ik uit mezelf gaan spelen met een koude en warme zone op de BBQ en mij de afgelopen jaren eens gaan inlezen (boek gekocht van Steven Raichlen). Nu sinds een jaar of 3 a 4 ben ik bezig met zowel vis, vlees, gevogelte waarbij er ook regelmatig een groter stuk vlees e.d. op de BBQ gaat. Ik ben persoonlijk fan van de snake-methode en gebruik deze dan vrij veel. Qua brikketten ben ik totaal overgestapt naar Cocosbrikketten voor alle BBQ activiteiten.
Er zijn zeker wensen voor een andere BBQ echter de Weber wil maar niet kapot, en van de andere kant vind ik het ook wel weer een sport om met een simpele BBQ toch mooie dingen op tafel te zetten. The Bastard staat zeker op het verlanglijstje (alleen de vrouw vind het nog niet helemaal nodig)
Ik ben een paar keer per jaar te vinden in de BBQ en Rookwinkel in Nunspeet wat hier vlak bij mij in de buurt is. Ik mag mij hier altijd graag vergapen aan al dat moois.
Ik ben lid geworden omdat ik na het zoeken op internet dit forum tegenkwam en dit forum erg interessant is.
Gisteren met 2e kerstdag nog met 2 BBQ's tegelijk in de weer geweest. Hieronder een paar foto's van hetgeen ik leuk en lekker vind om te doen.
Pulled Pork
Zalmzijde
2e kerstdag 2020 (2x Beer can chicken & Picanha)
En ja de Picanha vloog even in de fik maar het viel gelukkig mee
Goed dat in het kort over mij. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik deze wel.
Ik hoop hier op dit forum nog vele mooie dingen te mogen zien en misschien ook wel laten zien.
Groeten,
Dennis
PS. Wat betreft de stickers voor de kip e.d. moet dat in een apart forum of kan dat nu in 1 keer?
Laatst bewerkt: