Beef en Steak

Even voorstellen

Boely

Tondelzoeker
Berichten
2
Dag allemaal,
ik ben Jeroen 35 uit BoZ.
Sinds een week in het bezit van een weber 57, hiervoor al jaren gebarbecued met een weber 47, maar een 57 stond nog op de verlanglijst, net wat meer ruimte bij indirect gebruik.
Met het verkrijgen van de 57 ben ik mij terug gaan inlezen en kwam zodoende op dit forum terecht.
1e kerst de 57 voor het eerst gebruikt en het is aardig gelukt.

Kleine Pulled pork(1,2kg)met de snakte methode, in grote lijnen volgens het noskos wedstrijd recept gedaan, om 1000 erop gelegd en om 1700 klaar.
4d633d89c04d5fa79ed34d0f07376c07.jpg


c9fb035a56e83552f8408bedca46c694.jpg

17e285fb614a88c654c2c01ec2e2be79.jpg

eb9c7afe931e3df2154f8a5c623f3d67.jpg

640ebe28bf12a11f84165dedd2f5848f.jpg


7cea8ca55bf4cc74ae64ee684dc71c46.jpg


Daarna nog longhaas gemaakt, even beide zijden direct gegrild en indirect weggelegd tot 53 kerntemperatuur:
1e47e2df8b4d3c4c8be01ed7674a36b0.jpg

3b26620365f42f1206f102323930c3cc.jpg


Ik hoop in de toekomst nog meer lekkere stukken vlees klaar te maken op de weber
 
Welkom bij het genootschap

Ruimte gebrek klinkt bekend, al vaker tegenaan gelopen 😱😊
 
Welkom hier
Veel bbq plezier in het krabbegat
 
Welkom hier op het mooie forum Jeroen


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom bij het genootschap! Je foto’s zien er al veelbelovend uit.
 
Het ziet er prachtig uit. Ik heb het nog nooit gemaakt maar het ziet er prachtig uit.
Waren de gasten enthousiast....
 
Ja de gasten hebben er heerlijk van gegeten


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan