Dag allemaal,
ik ben Jeroen 35 uit BoZ.
Sinds een week in het bezit van een weber 57, hiervoor al jaren gebarbecued met een weber 47, maar een 57 stond nog op de verlanglijst, net wat meer ruimte bij indirect gebruik.
Met het verkrijgen van de 57 ben ik mij terug gaan inlezen en kwam zodoende op dit forum terecht.
1e kerst de 57 voor het eerst gebruikt en het is aardig gelukt.
Kleine Pulled pork(1,2kg)met de snakte methode, in grote lijnen volgens het noskos wedstrijd recept gedaan, om 1000 erop gelegd en om 1700 klaar.
Daarna nog longhaas gemaakt, even beide zijden direct gegrild en indirect weggelegd tot 53 kerntemperatuur:
Ik hoop in de toekomst nog meer lekkere stukken vlees klaar te maken op de weber
ik ben Jeroen 35 uit BoZ.
Sinds een week in het bezit van een weber 57, hiervoor al jaren gebarbecued met een weber 47, maar een 57 stond nog op de verlanglijst, net wat meer ruimte bij indirect gebruik.
Met het verkrijgen van de 57 ben ik mij terug gaan inlezen en kwam zodoende op dit forum terecht.
1e kerst de 57 voor het eerst gebruikt en het is aardig gelukt.
Kleine Pulled pork(1,2kg)met de snakte methode, in grote lijnen volgens het noskos wedstrijd recept gedaan, om 1000 erop gelegd en om 1700 klaar.
Daarna nog longhaas gemaakt, even beide zijden direct gegrild en indirect weggelegd tot 53 kerntemperatuur:
Ik hoop in de toekomst nog meer lekkere stukken vlees klaar te maken op de weber