Hoi, mijn naam is Stephan.
Bbq-en doe ik al een poosje maar sinds een jaar of 2 ben ik de standaard speklap, hamburger en het sateetje wel ontgroeid.
Op zijn tijd is daar natuurlijk niets mis mee, maar een lekkere gerookte spare-rib, lamsrek of een stuk buikspek is toch wel iets anders.
mijn vrouw en ik proberen altijd als er iemand bij ons komt bbq-en, iets klaar te maken wat wijzelf nog nooit gemaakt hebben.
Zo houden we de variatie erin en we ontdekken steeds iets nieuws.
Momenteel heb ik en Cadac 4 pits gasbbq en een Napoleon 3in1 smoker.
Allebei de apparaten zijn voor mij perfect.
Hopelijk kan ik op dit forum nog veel dingen opsteken en delen.
groet Stephan
Bbq-en doe ik al een poosje maar sinds een jaar of 2 ben ik de standaard speklap, hamburger en het sateetje wel ontgroeid.
Op zijn tijd is daar natuurlijk niets mis mee, maar een lekkere gerookte spare-rib, lamsrek of een stuk buikspek is toch wel iets anders.
mijn vrouw en ik proberen altijd als er iemand bij ons komt bbq-en, iets klaar te maken wat wijzelf nog nooit gemaakt hebben.
Zo houden we de variatie erin en we ontdekken steeds iets nieuws.
Momenteel heb ik en Cadac 4 pits gasbbq en een Napoleon 3in1 smoker.
Allebei de apparaten zijn voor mij perfect.
Hopelijk kan ik op dit forum nog veel dingen opsteken en delen.
groet Stephan