Goedemiddag,
Wilde mij langs deze weg even voorstellen.
Ik ben Nico, 50 jaar, getrouwd 2 Kids, en vond bbq'en altijd al wel leuk maar sinds ik een kamado heb gekregen die ik samen met mijn weber gebruik ben ik mij mede door mijn zwager die al wat meer in de materie zat eens wat meer gaan uitproberen!
Mede door wat boeken en you-Tube filmpjes ben ik aan de slag gegaan. Heb al een keer Beer can chicken gemaakt, Pulled Pork, en Moink balls,! En dat werkt aanstekelijk, hoop op dit genootschap nog veel meer dingen te ontdekken en te leren
Bijgevoegd nog een foto van de moink balls a la Noskos! Erg lekker zijn die idd!
Wilde mij langs deze weg even voorstellen.
Ik ben Nico, 50 jaar, getrouwd 2 Kids, en vond bbq'en altijd al wel leuk maar sinds ik een kamado heb gekregen die ik samen met mijn weber gebruik ben ik mij mede door mijn zwager die al wat meer in de materie zat eens wat meer gaan uitproberen!
Mede door wat boeken en you-Tube filmpjes ben ik aan de slag gegaan. Heb al een keer Beer can chicken gemaakt, Pulled Pork, en Moink balls,! En dat werkt aanstekelijk, hoop op dit genootschap nog veel meer dingen te ontdekken en te leren
Bijgevoegd nog een foto van de moink balls a la Noskos! Erg lekker zijn die idd!