Hoi allen,
Mijn naam is Emiel. Sinds een jaar of 3 ben ik in mijn buitenkeukentje aan barbecueën met mijn WMT, WGA en WSJ met smokey mountain-mod.
Hoofdzakelijk low&slow maar af en toe een longhaas, bavette of zalm op een plankje gaat er ook prima in. Eerstvolgende BBQ-sessie wordt waarschijnlijk Iberico ribfingers.
Als iemand nog een tip heeft voor een voordelige kolenring en diffuser-oplossing voor mijn WMT, dan houd ik me aanbevolen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Mijn naam is Emiel. Sinds een jaar of 3 ben ik in mijn buitenkeukentje aan barbecueën met mijn WMT, WGA en WSJ met smokey mountain-mod.
Hoofdzakelijk low&slow maar af en toe een longhaas, bavette of zalm op een plankje gaat er ook prima in. Eerstvolgende BBQ-sessie wordt waarschijnlijk Iberico ribfingers.
Als iemand nog een tip heeft voor een voordelige kolenring en diffuser-oplossing voor mijn WMT, dan houd ik me aanbevolen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk