BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen....

Kamado Rob

Tondelzoeker
Berichten
1
Hallo allemaal, ik ben Rob, 49 jaar, woon in Eindhoven met vrouw en kind. Al jaren aan het pionieren met een Weber GBS en een Weber Smokey Mountain. Lekker Low & Slow maar ook High & Fast. Onlangs een Kamado Joe aangeschaft om next level te barbecuen. Mijn favoriete gerecht zijn spareribs, maar proef nog ruimte voor verbetering. Lees dus graag jullie tips & tricks! Ik zie er naar uit om mijn knorretje en tokkie te verdienen ;-)
 
Hoi Rob, welkom bij het Genootschap
 
Rob, leuk dat je erbij bent, succes met je badges.
 
Welkom hier
Je kan ook een koei, fototoestel, bacon strips, enzovoort enzovoort verdienen.
 
helaas. voor een knorretje moet je pulled pork maken.
en vergeet niet: het telt alleen als je er een verslag van op het forum plaatst inclusief foto's. Als bewijs zeg maar ;)
 
helaas. voor een knorretje moet je pulled pork maken.
en vergeet niet: het telt alleen als je er een verslag van op het forum plaatst inclusief foto's. Als bewijs zeg maar ;)
Okay. Dan gaan we binnenkort nogmaals pulled pork maken. Alleen. Heb hem 2x gemaakt die niet voor 110% perfect was!
 
Welkom hier Rob!

Dan heb je zo te horen 2x iets geleerd moet je maar denken
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan