K
Kamado-Ed
Gast
Mijn naam is Edwin Kouwenhoven en na lang getwijfel vanwege de investering en vele uren filmpjes kijken en artikelen lezen uiteindelijk toch een Kamado gekocht! Een Kamado Joe Classic II met meteen een grillplaat en pizzasteen erbij.
B-)
WoW, wat is dat anders BBQ-en, wat een mogelijkheden en smaaksensaties!
Inmiddels heerlijke pulled pork, spareribs, hamburgers en malse steaks gemaakt.
Afgelopen dinsdag voor het eerst pizza op 450 graden, SUPER!!
Voor vandaag ligger er weer heerlijke spareribs op het rooster, low en slow uiteraard.
Ik hoop op dit forum veel te leren en de passie voor BBQ te delen.

WoW, wat is dat anders BBQ-en, wat een mogelijkheden en smaaksensaties!
Inmiddels heerlijke pulled pork, spareribs, hamburgers en malse steaks gemaakt.
Afgelopen dinsdag voor het eerst pizza op 450 graden, SUPER!!
Voor vandaag ligger er weer heerlijke spareribs op het rooster, low en slow uiteraard.
Ik hoop op dit forum veel te leren en de passie voor BBQ te delen.