Beef en Steak

Even voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter rverbeek
  • Startdatum Startdatum
R

rverbeek

Gast
Ik ben Rens en een echte kookfanaat. Zomers komt de "eenvoudige" bbq af en toe naar buiten, maar ik wil daar eigenlijk wat meer en vaker mee gaan doen. Inmiddels ook aan het rondkijken voor een barbecue met deksel.

Heb mij hier aangemeld omdat ik ook gelijk een vraag heb. Vaak zie ik in met name Amerikaanse recepten voor marinades dat er ook boter in gaat. Vraag mij af waarom. Als zo'n marinade een nacht in de koeling gestaan heeft, is het gelijk een klomp. Vraag mij dan ook af waarom en of ik het niet gewoon kan vervangen door (olijf)olie?
 
Hartelijk welkom bij het genootschap Rens. ;)
 
Rens welkom bij de club.

Amerikanen zijn van ?de boter? als ze olie gebruiken is het vaak canola ofwel raapzaadolie.
Je kan het prima vervangen.
 
Welkom hier Rens  :)
 
Welkom Rens.
 
Nou heb ik heel veel Amerikaanse barbecueboeken en maak ik heel veel recepten, maar boter in de marinade ben ik volgens mij nog nooit tegengekomen.
 
Hoi Rens,
welkom bij het Genootschap, je vraag is hierboven denk ik wel beantwoord. ;)
 
Welkom Rens


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan