R
rverbeek
Gast
Ik ben Rens en een echte kookfanaat. Zomers komt de "eenvoudige" bbq af en toe naar buiten, maar ik wil daar eigenlijk wat meer en vaker mee gaan doen. Inmiddels ook aan het rondkijken voor een barbecue met deksel.
Heb mij hier aangemeld omdat ik ook gelijk een vraag heb. Vaak zie ik in met name Amerikaanse recepten voor marinades dat er ook boter in gaat. Vraag mij af waarom. Als zo'n marinade een nacht in de koeling gestaan heeft, is het gelijk een klomp. Vraag mij dan ook af waarom en of ik het niet gewoon kan vervangen door (olijf)olie?
Heb mij hier aangemeld omdat ik ook gelijk een vraag heb. Vaak zie ik in met name Amerikaanse recepten voor marinades dat er ook boter in gaat. Vraag mij af waarom. Als zo'n marinade een nacht in de koeling gestaan heeft, is het gelijk een klomp. Vraag mij dan ook af waarom en of ik het niet gewoon kan vervangen door (olijf)olie?